-->

4 Nisan 2011 Pazartesi

Blast Tatil Yarışması 2009 ( Önceki Kampanya) Detayları


     'Müthiş bir tatil planın var, ama paran mı yok ? ' sloganı ile çıktık yola. 2009 yılın da  Blast ile Hayalindeki Tatili Tasarla' adlı kampanyamızı gerçekleştirmek için ilk adımımızı attık. Amacımız,  harika tatil planları olan ancak maddi sıkıntılardan dolayı bu hayalini gerçekleştiremeyen gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmekti. 

     www.blastatil.com aracılığı ile 2009 yılında  ilk tatil kampanyasını başlatarak bu amacımızı gerçekleştirdik. Sırada kimin 1. seçileceği bu yarışmayı kimin kazanıp hayallerine bir adım daha yaklaşacağı vardı.Yarışmamız gençler tarafından çok fazla ilgi gördü.Sitemiz 23 bin kez ziyaret edildi, binden fazla başvuru yapıldı.Kimi 'Beş yıldızlı otelde tatil yapmak' ,kimi 'İspanya'da futbol müsabakası izlemek', kimi ise  'Mısır'da piramitleri ziyaret etmek' istedi.Herkesin birbirinden güzel tatil projeleri, birbirinden güzel hayalleri vardı.
     Yarışma kuralları oldukça basitti, hayalinizdeki tatil projesini yazıp sisteme upload ediyordunuz.Tatil projesinin yapılabilir olması, bütçesinin belirlenen bütçenin üstünde olmaması, yurt dışı tatil projeleri için yarışmaya katılan kişinin en az bir dil bilmesi gerektiği yarışmanın basit kuralları arasındaydı.
     Jüri üyelerimiz yüzlerce tatil projesi okudu.Sonunda en ilgi çekici tatil projesi Emrah ESEN'in tatil projesi oldu.Emrah'ın hayalleri gerçekleştirebilirdi.Üstelik bu hayali ile ilgili etkileyici bir de hikayesi vardı.Bu hikaye jüri üyelerimizi oldukça etkiledi ve sonuçta Emrah ESEN yarışmayı kazandı.
     Emrah Esen daha sonra firmamızı ziyaret etti ve Moskova yakınlarındaki dünyanın sayılı atlayış merkezlerinden biri olan Kolomna'ya gidip 4 bin 200 metreden atlayış gerçekleştireceğini ve bu atlayışı yapacak ilk Türk olmak istediğini anlattı. Juri planın detaylarını inceledi ve uygulanabileceğine karar verdi.Artık hayalini gerçekleştirebilmesi için hiç bir engel kalmamıştı.
    Sözü fazla uzatmadan Emrah ESEN'in Blast tatil yarışmasını kazanarak hayallerini gerçekleştirdiği kamera görüntülerini hep birlikte izleyelim.


      Emrah Esen bu atlayışı gerçekleştirerek. Moskova'nın sayılı atlayış merkezlerinden biri olan Kolomna'da 4200 metreden atlayan ilk Türk oldu.
     Yarışma sonucu basında da büyük ses getirdi.Hürriyet 'Pazar' ekinde yarışma ile ilgili tüm detaylara geniş bir yer verildi. Yarışmadan sonra firmamıza tebrik ve teşekkürler yağdı.Bir sonraki yarışmanın ne zaman yapılacağı ile ilgili yüzlerce mail geldi.Bu kadar ilgiyi karşılıksız bırakamazdı Blast.
     Hemen ikinci tatil kampanyası için hazırlıklar başladı. Sene 2011 ve 2. Blast Tatil kampanyasının; 05 Nisan 2011 , 30 Mayıs 2011 tarihleri arasında yapılmasına karar verildi.

Jüri Üyelerimiz;

Hakan Sezer
Yavuz Seçkin
Serra Gürçay,  olarak kesinleşti.


     İkinci 'Blast Tatil' yarışmamız 05 Nisan 2011 Salı günü www.blastatil.com aracılığı ile başlıyor.Siz de çok geçmeden hayalinizde ki tatil projesini bir köşeye not alın.Sitemize girip yarışma şartlarına bir göz atarak sizin için verdiğimiz tüyoları okuyun. Bu seneki tatil yarışmasını kazanarak hayallerini gerçekleştirecek kişi neden sen olmayasın. :) 


Yarışmaya katılacak tüm arkadaşlara şimdiden bol şanslar dileriz.
www.blastatil.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder