-->

8 Aralık 2010 Çarşamba

Ceza hayranlarına müjdeler olsun :)

Kavak Yelleri, Çocuklar Duymasın ve Türk Malı gibi dizilerdeki oyuncuların giydiği komik tişörtleriyle dikkat çeken Blast firması şimdi de rap şarkıcısı Ceza ile beraber tişört tasarlayacak. Firma, kendisini ‘evin delisi’ olarak tanımlayan Ceza’nın tasarlayacağı koleksiyona da bu adı verecek.



Blast’ın Kurucu Ortağı Hakan Sezer, “Ceza kendisini ‘evin delisi’ olarak tanımlayınca biz de koleksiyonun adını ‘Evin Delisi power by Blast’ koyduk. 22 parçadan oluşan tişört koleksiyonu ocak ayında satışa çıkacak. Onu sweatshirtler izleyecek” dedi.



Almanya’dan talep
Rap ve hiphop müziklerinin uzun ve bol tişört giymeyi sevdiklerini hatırlatan Sezer, “Biz de üretimi bunu baz alarak yapacağız. Tişörtler ve sweatshirtleri bol ve zincirli denimlerle tamamlayacağız” dedi.
Ürünlere Türkiye’nin yanı sıra Ceza’nın büyüdüğü ve çıkışını gerçekleştirdiği Almanya’dan da yoğun talep geleceğine değinen Sezer, Ceza’nın aynı zamanda markanın yüzü olacağını anlattı.

Yeni yılda 4 mağaza BoynerYKM, Özdilek başta olmak üzere yurt içinde 270 satış noktasında bulunduklarını ifade eden Sezer, mağaza başına 350 bin TL yatırım yaparak 2011’de İstanbul’da 3, Bosna Hersek’te bir mağaza açarak mağazacılığa da başlayacaklarını anlattı. İnternet üzerinden satışlarını artırmayı hedeflediklerini söyleyen Sezer, “2011 sonunda toplam cironun yüzde 7’sinin internet satışlarından gelmesini bekliyoruz. 500 modelden oluşan bir koleksiyonumuz var ama sadece internette satılan özel tişörtler de üreteceğiz” diye konuştu.
Mısırlılar en çok Fatih’li tişörtü satın alıyor -  Üzerinde Osmanlı padişahlarının yer aldığı Ottoman koleksiyonunda en çok “at üstünde savaşta resmedilen Fatih Sultan Mehmet”li tişörtler tercih ediliyor. Bu tişörtü en çok Mısırlılar alıyor.
-  Firmanın yurtdışında 250’si Almanya’da olmak üzere İtalyaAzerbaycanHırvatistanSırbistanÇek Cumhuriyeti’nin de aralarında bulunduğu 300 satış noktası var.
-  Firma Almanlar için ise daha büyük bedenlerde üretim yapıyor.
Kaynak: www.milliyet.com.tr

2 yorum: