-->

10 Ocak 2011 Pazartesi

Türkiye'nin en büyük 2 alışveriş merkezinde BLAST köşemiz.

BAYRAMPAŞA FORUM YKM

Alışveriş merkezinde teknolojiden giyime, altın, mücevher gibi değerli takılardan oyuncakçılara kadar aklınıza gelecek her türlü mağaza bulmanız mümkün. Ayrıca Bayrampaşa Forum İstanbul AVM’de bowling, oyun salonu, sinema salonu gibi zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bölümler de bulunuyor.  Oyun & Sinema ve Yiyecek bölümü hemen her alışveriş merkezinde olduğu gibi Forum İstanbul AVM’de de en üst katta yer alıyor.

Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınız bu muhteşem alışveriş merkezin de gezinirken YKM ye uğrayıp bir de BLAST reyonumuzu ziyaret etmeyi sakın unutmayın. :)

ŞİŞLİ CEVAHİR YKM


Cevahir İstanbul’da 280 mağaza, 34 fast food alanı ve 14 adet exclusive restoran bulunuyor. Alışveriş merkezinin mimari bakımdan da son derece ilgi çekici 9000 metrekarelik ve 2500 kişilik sinema kompleksi biri IMEX ve bir de tiyatro salonu olmak üzere 12 salondan oluşuyor. Toplam yürüyen merdiven sayısı ise 86. Avrupa ve Ortadoğu’da ilk defa paslanmaz çelik kolonlar merkezin inşaasında kullanıldı.
Atlantis Eğlence Merkezi, çocuklar için bulunmaz mekanların başında yer alıyor. Atlantis’den içeri girerken kendinizi ayrı bir dünyaya giriş yapmış gibi hissediyorsunuz.
Metro, metrobüs, otobüs gibi toplu taşıma araçları ile de Cevahir Alışveriş Merkezine ulaşım çok rahat yapılabiliyor.
Bu eşsiz dünya da geznirken birinci ve ikinci katta bulunan YKM alışveriş merkezine uğrayıp, BLAST reyonumuzu ziyaret etmeden alışverişinizi tamamlamayın. :)

1 yorum:

  1. Anadolu yakasında da mağazanızı açabilirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil