-->

22 Ekim 2010 Cuma

GHETTO 'da bu hafta.

BLAST ETKİNLİK HABERCİSİ
Dreadzone(UK) sponsored by Burn
23 Ekim, Cumartesi 2010 / 22:30

Yaptıkları müziğe gerçek anlamda ruhunu katan, kendini yansıtabilen nadir müzik gruplarından biri olan Dreadzone, Burn’ün sponsorluğunda GHETTO’da… Müziğin sesi, melodilere kendinizi kaptıracağınız, dans ederken sallanmanın ötesine geçeceğiniz, sizi olduğunuz yerde zıplatacak nefis bir müzik ziyafetine hazır olun.

90’ların başında İngiltere’de kurulan Dreadzone, ilk albümleri “360°” ve “Second Light” ile dikkatleri üzerine çekmişti. Daha sonra “Little Britain” single’ı tam anlamıyla bir klasik konumuna erişti ve grubun o zamandan bu yana durdurulamaz yükselişi böylece başladı. Son olarak geçtiğimiz aylarda altıncı stüdyo albümü “Eye On The Horizon”u yayınlayan Dreadzone’un müziği, dub ruhunu temel alarak techno, reggae, folk ve rock gibi türleri bir araya getiriyor ve Batı Londra’nın birbiriyle çarpışan müzik tarzlarını başarıyla yansıtıyor. Yüksek ses ve bol dansın olacağı bu geceyi kaçırmayın.


One of the UK’s original dance music pioneers; Dreadzone’s music is an eclectic fusion of dub, reggae, techno, trance, folk and rock. The Dreadzone story began with Alan McGee‘s Creation Records and their first groundbreaking album “360”, and continued with their seminal 1995 album “Second Light” picking up support from John Peel (who included the album in his top 10 favorite albums of all time). The top 20 hit from that album “Little Britain” has since gone on to acquire classic status. 2010 sees the release of the much-anticipated Dreadzone album “Eye On The Horizon”, which firmly picks up where the British band’s hit “Little Britain” left off. 

DJ Set: Güven(dinamo 103.8)
Visual by x-static

Ücret: 25 TL – 35 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder