-->

26 Ekim 2010 Salı

BURN presents. PUNKS JUMP UP - GOOSEFLESH - THE SEXINVADERS @indigo

BLAST ETKİNLİK HABERCİSİ


Yaptıkları remixlerle ‘happy electro’ olarak hem indie, hem pop, hem de electro camiasında herkesi memnun eden Punks Jump Up’ın İsveç’ten çıkacak en büyük ikili olması an meselesi. Enerjik ve rock sound’lu dans parçaları ile adını duyuran DJ / Prodüktör ikilisi Joe Attard ve David Andersson, hali hazırda Kitsune’nin de kadrosuna girmeyi başarmış durumda.

2004 yılında Londra’nın doğusundaki klüplerde, yaptıkları remixlerle başlayan müzik yaşamları, aynı yıl çıkardıkları ve kendilerine ait olan Be You (Beep Beep) adlı 12’’ lik plak ile devam etti. James Murphy, Erol Alkan, Annie Mac, ve Rob Da Bank gibi isimlerin de desteğini alan ikili 2007’de ikinci 12’likleri Dance To Our Disco’yu yayınladılar. Kısa sürede hit haline gelen parça, İngiltere, Avusturalya, Fransa, Almanya, İsveç ve daha bir çok ülke radyosunda yayınlandı. Bu başarıyı, Gossip – Listen Up, Digitalism – Pogo, Peter Bjorn & John – Young Folks, Yelle – A Cause Des Garcons, Lykke Li – Breaking It Up gibi remixler izledi. İngiltere listelerinde 10 hafta kalan Tiga – Beep Beep Beep remixi ise 4 haftayı birinci sırada tamamlama başarısı gösterdi.

Almanya, Meksika, Fransa, İspanya, Litvanya, Belçika, İtalya, Finlandiya, Yunanistan, İsveç, İsviçre ve Norveç gibi ülkeleri gezen Punks Jump Up, Erol Alkan, Chromeo, Crookers, Breakbot, Peaches, Joakim, Hot Chip, Bloody Beetroots, Boys Noize, Herve, SebastiAn, Busy P, Kavinsky gibi isimlerle birlikte çalan Punks Jump Up, Metronomy, Siriusmo, Men, Chromeo, Fever Ray, Beni, Breakbot, Zongamin, Gooseflesh, Jackpot, Playgroup, Lykke Li, ve Sebastien Tellier gibi isimlerden etkilendiklerini belirtmişlerdir.

Kapı Açılış: 23:00
Giriş: Tam 25 TL Öğrenci 15 TL
Tel: +90 212 244 85 67
Fax: +90 212 244 85 89
info@livingindigo.com
Tomtom Mah. Istiklal Cad. Akarsu Sk. No:1-2-4-5, Beyoglu
Istanbul, Turkey, 34433

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder